снимка, архив: Булфото49-годишният Желязков бе пуснат от Спецапелативния съд в София

...
снимка, архив: Булфото49-годишният Желязков бе пуснат от Спецапелативния съд в София
Коментари Харесай

Димитър Желязков-Очите е приет по спешност в болница

снимка, списък: Булфото

49-годишният Желязков бе пуснат от Спецапелативния съд в София на 22 юли и от този момент се намира в Несебър с електрона гривна.

Сформиран е екип от най-хубавите кардиолози в Бургас, които следят излязлото му отвън темп сърце

Димитър Желязков-Очите е признат към 18:30 часа по неотложност в профилираната кардиологична болница в Бургас „ Сърце и мозък “.

Пулсът му е бил 200, а сърцето му е излязло от темп. Долната и горната му граница непрестанно се изравнявали, предава

Нямаме данни за положението му към този миг.

Считаният и през днешния ден за предводител на наркоразпространението и рекета, макар близо 3-годишния му престой зад решетките, се е почувствал към 17 часа в извънредно за положителната му кондиция положение.

Бил в жилището си в Несебър, през днешния ден не е спортувал, както всекидневно, споделил към обед на дамата, с която живее към този момент 15 години, че не се усеща добре, добавя Флагман.

Смятал, че е някакъв летен вирус, усещал, че организмът му е изнемощял. В следобедните часове обаче почнал да подвига внезапно кръвно и усетил, че сърцето му не е в темп.

Сформиран е екип за наблюдението му. Смята се, че това са затруднения след прекаран тежък коронавирус в ареста, добавя Флагман.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР